Voorstellen bewoners

Yooooo ik ben Boy. Ik woon hier al vanaf het begin en ik heb het erg naar mijn zin. Mijn vriendin woont naast mij en dat vind ik erg fijn. Ik kan ook koken in mijn eigen huisje. Dat vind ik erg fijn. Ik doe dan ook zelf mijn eigen boodschappen. De was en het strijken doe ik ook zelfstandig. Mijn werk is heel belangrijk voor mij. Ik vind het gezellig om met mensen te praten.

Hoi, ik ben Bas Klaver. Ik ben 26 jaar en ik werk 4 dagen bij Zorgboerderij de Witte Schuur en 1 dag bij Het gevlekte Schaap. Het liefste werk ik met de schapen want ik ben gek op dieren. Sinds het fietspad er is ga ik zoveel als mogelijk op mijn fiets naar mijn werk. Mijn hobby’s zijn draken, computeren, spelletjes doen, muziek maken en luisteren, dansen en grapjes maken. In mijn vrije tijd zit ik verder nog op G-Hockey bij CMHC, kijk ik graag naar voetbal op TV (Ajax is mijn club) en volg ik samen met mijn vader de Formule 1.  Ik heb 2 zussen, Sabine en Sofie.

Ik ben Marijne en ik woon met heel veel plezier in de Vlinderhof. Ik ben heel trots op mijn appartement, ik kan daar lekker chillen, alleen of met een vriendinnetje.
Ik werk bij Buitensporig in Tiel. De bediening en het helpen in de keuken vind ik het leukste. Eigenlijk vind ik heel veel dingen leuk: sporten, dansen en muziek. En ik vind ook heel veel mensen lief: papa, mama, tweelingzus Robin, broer Jeroen, vriendinnen…..en natuurlijk de begeleiding!

Ik ben Daphne Wennekes, 28 jaar. Ik hou van koken, bakken, sporten, knutselen, muziek luisteren en spelletjes doen. S’Middags komt er een kook vrijwilliger om te koken en dan ga ik nog wel eens helpen als er veel werk is met snijden. In het weekend en s’avonds ga ik gezellig samen met mijn vriendinnen in de algemene ruimte, diamond painten, kleuren of lekker chillen op de bank met mijn Ipad. Op vrijdagavond maken we er vaak een klein feestje van in de gemeenschappelijke ruimte. Samen met de begeleiding een drankje en een toastje of chips eten en samen naar de Voice of een leuke film kijken. We chillen ook bij elkaar op het eigen appartement of gaan bij elkaar logeren. Ik kook 1 x per week op mijn eigen appartement en dan kook en eet ik samen met de begeleiding. Door de weeks werk ik op de Witte Schuur en bij Brownies en Downies in Culemborg.

Hoi, Ik ben Denise en ik ben 28 jaar.Ik heb 1 broer en hij heet Sonny.
Ik werk nu bij de Witte Schuur waar ik veel taarten maak en bij Brownies en Downies . Ik vind het heel leuk op mijn werk.
Op dinsdag ga ik naar dansles in tiel en op de woensdag doe ik aan fitness en de zaterdagochtend ga ik naar zwemmen.
Ik doe ook graag naar muziek luisteren en dansen,op de ipad spelletjes doen,kleuren en knutselen vind ik leuk en ik kijk graag televisie.
Ik ben heel blij met mijn nieuwe appartement met de kleuren rood en zwart in mijn huis.

Hallo, ik ben Brenda. Ik ben 27 jaar oud. Mijn hobby is kickboksen, fietsen op mijn  mountainbike. Ik hou van muziek , knutsel,  tekenen en  diamond painting.  Ik werk op de zorgboerderij “de Witte Schuur”, daar maak ik taarten en knutsel ik. Ik ben blij en gelukkig in mijn mooie appartement, waar we nu al weer 5  jaar wonen. Ik hou heel erg van gezelligheid met elkaar. Het is erg leuk om met elkaar te wonen.

Hallo, mijn naam is Jelle en ik ben 24 jaar. Ik werk 5 dagen in de week bij de witte schuur. Dit doe ik al 7 jaar. In lente en de zomer kun je mij veel in de groentetuin vinden, dat vind ik erg leuk en daar weet ik ook heel veel van. Verder doe ik nog veel andere werkzaamheden bij de witte schuur, zoals het verzorgen van de dieren, timmerwerk en ook in het atelier vind ik het leuk om iets moois te maken. Mijn hobby’s zijn het kweken en onderhouden van bonsaibomen. Hiervan heb ik er een groot aantal in mijn appartement staan. Andere hobby’s zijn Pokémon go, gamen en het verzorgen van mijn konijn.

Hoi, ik ben Jorin Rouwenhorst en ben 30 jaar!
Ik werk vier dagen in de week bij Zorgboerderij Kei in Wadenoijen. Daar doe ik veel
verschillende dingen, zoals dieren verzorgen en in de tuin werken. Ook rijd ik daar paard,
echt leuk! Ik heb het daar erg naar mijn zin.
Op woensdag ga ik naar mijn zus. Zij heeft een huis met een boomgaard, een moestuin en
kippen. Ik help haar met allerlei klusjes. En ik speel dan graag met haar hond Luna.
Mijn hobby’s zijn muziek maken, computeren, zelf sporten en sport kijken.
Ik speel verschillende instrumenten. Bij dweilorkest De Korenmaaiers speel ik snaredrum en bij show- en lyrakorps De Ferry Stars speel ik op de bongo. De repetities zijn altijd heel
gezellig. Het leukst vind ik de optredens!
Ik zit op badminton, hockey en ga naar fysiofitness.
Ik ben blij met mijn eigen appartement op de Vlinderhof en ik woon er met veel plezier.