Voorstellen bewoners

SK1_8528Ik ben Boy Jansen en ik ben nu al 21 jaar.
Ik heb een instrument ik speel gitaar ik hou van muziek.
Mijn hobby’s zijn computeren en mijn lievelingseten is pizza shoarma met knoflooksaus.

SK1_8576
Hoi, ik ben Bas Klaver. Ik ben 22 jaar en ik werk 4 dagen bij Zorgboerderij de Witte Schuur en 1 dag bij Het gevlekte Schaap. Het liefste werk ik met de schapen want ik ben gek op dieren. Mijn hobby’s zijn draken, computeren, spelletjes doen, muziek maken en luisteren, dansen en grapjes maken. In mijn vrije tijd zit ik verder nog op G-Hockey bij CMHC en ga ik met mijn moeder naar de sportschool. Ik heb 2 zussen, Sabine en Sofie.

DSC_3318-2
Ik heet Marijne en ik ben 21 jaar. Ik heb een tweelingzus, Robin en een oudere broer Jeroen. Zij studeren allebei en ik werk in een restaurant, BuitenSporig. In het oude station van Tiel. Ik vind het daar super leuk. Eten en drinken serveren vind ik het leukste, maar ik kan ook koffie zetten, een biertje tappen en tafels dekken. Op vrijdag werk ik altijd bij de bakkerij van Thedingsweert. Lekkere appelrondo’s maken!
Ik houd heel erg veel van muziek, dansen en van theater. Dat zijn mijn hobby’s. Maar om een beetje slank te blijven fiets ik veel en ga ik 2x per week naar fitness.
Als ik in Culemborg ga wonen wordt het vast heel gezellig. Ik vind het leuk maar toch ook wel heel erg spannend!

SK1_8607

Ik ben Daphne Wennekes, 24 jaar. Ik hou van koken, bakken, sporten, muziek luisterenen spelletjes doen. Het is heel erg gezellig met mijn vriendinnen om op de Vlinderhof te wonen. We chillen veel met elkaar in de gemeenschappelijke ruimte en af en toe logeren we ook bij elkaar. We tekenen en kleuren samen of we luisteren naar muziek. Ook de tv avondjes zijn heel gezellig. Met een hapje en een lekker drankje. Ik werk op de Witte Schuur en bij Brownies en Downies in Culemborg. Dat is lekker dichtbij en als de winter voorbij is kan ik weer lekker op de fiets. Ik heb het heel erg naar mijn zin op de Vlinderhof en in mijn eigen appartement.

SK1_8555
Hoi, Ik ben Denise en ik ben 23 jaar.Ik heb 1 broer en hij heet Sonny.
Ik werk nu 5 dagen in de week bij de witte schuur waar ik veel taarten maak en ook graag knutsel,ik vind het heel leuk op mijn werk.
Op dinsdag ga ik naar dansles in tiel en op de woensdag doe ik aan fitness en de zaterdagochtend ga ik naar zwemmen.
Ik doe ook graag naar muziek luisteren en dansen,op de ipad spelletjes doen,kleuren en knutselen vind ik leuk en ik kijk graag televisie.
Ik ben heel blij met mijn nieuwe appartement met de kleuren rood en zwart in mijn huis.

SK1_8592
Hallo, ik ben Brenda. Ik ben 23 jaar oud. Mijn grootste hobby is paardrijden. Sinds 1 november lease ik samen met mijn zus een paard, die heet Wesley. Ik hou van muziek , knutselen, en tekenen en kijk ook graag naar dvd’s en  knuffel ik graag  met mijn hondje Kim. Ik werk op de zorgboederij “de Witte Schuur”, daar maak ik taarten en knutsel ik ook. Sinds kort werk ik ook in de winkel, waar ik artikelen prijs. Ik heb het erg naar mijn zin op de Witte Schuur. Ik ben blij en gelukkig in mijn mooie appartement, waar we nu al weer een  jaar wonen. Ik hou heel erg van gezelligheid met elkaar. Het is erg leuk om met elkaar te wonen.

SK1_8520-bewerkt
Hallo, ik ben Jelle. Ik ben 20 jaar en woonde met mijn ouders en 2 jongere broers, Stijn en Lennard in Beusichem. Doordeweeks werk ik op de Witte Schuur, waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Vooral de kwartels verzorgen vind ik erg leuk.Thuis heb ik nu ook twee kwartels. Ik maak graag grapjes met iedereen.
Mijn hobby’s zijn computeren. Verder ben ik gek op mijn konijnen en sinds kort ook op onze nieuwe hond, Indy.

SK1_8512-bewerkt
Hoi, ik ben Jorin Rouwenhorst en ben 25 jaar!
Ik werk vijf dagen in week bij Zorgboerderij de Witte Schuur. Daar doe ik veel
verschillende dingen; dieren verzorgen, in de tuin werken, houtbewerking en
koken. Ik heb het daar erg naar mijn zin.
Mijn hobby’s zijn muziek maken, sporten en computeren. Ik speel verschillende
instrumenten en bij dweilorkest De Korenmaaiers speel ik snaredrum.
Ik zit ook op G-hockey bij CMHC. Op dinsdag ga ik altijd naar fysiofitness.
Ik ben blij met mijn eigen appartement op de Vlinderhof en ik woon er met veel plezier.